Намерих в Тех-ко комплект маншон с лагер и двете марка Монро,за 45 лв. на бройка комплект.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Просто 33
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщениеНамерих в Тех-ко комплект маншон с лагер и двете марка Монро,за 45 лв. на бройка комплект.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеИма ли признаци че ще имат и за 3 болтовия макферсон ?
Comment
-
Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщениеМоже и да имат,би трябвало да са еднакви,но по-запознатите ще кажат.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Наближи края на зимата и е време за промяна на няколко елемента от колата.Двигателя се подменя с такъв 1.7 и рейката става механична.
Боби се оказа прав-Алфата оригинално е била с 1.7 8кл. боксер.Доказа се чрез проверка номера на купето,инжекциона също е за такъв мотор,и наличие на стабилизираща щанга.
Новия мотор е готов за слагане.За него се твърди, че е на малко километри(30 000).Може и да е така,защото всички гарнитури и ремъци са оригинални,с надписи аlfa 33 и pirelli и свещите.Факт е че е много запазен.
Тези дни се сваля,сменя и така нататък докато се чуе новия боксер.
Comment
-
Колев е прав аз минах от механична на хидравлична понеже не се живее така от една хидравлична помпа няма чак толкова мощност да се загуби не се вталяваите...
Triptih искаше ми някой неща имам ги и са отделени казах ти като се стопли е стопли се като гледам имаш кардан и реика но ти трябват още някой неща .... планката на купето за механична реика кормилните щанги за механична понеже механичната реика е със по малки болтове и ако оставиш тези ще има луфт около 1-2мм. вариянта е да направиш някъкви втулки или нещо таковаАlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първата година като карах колата всеки път проверявах хидравличната течност и доливах,че бе протекла рейката.Взех сегашната,но при десен завои като изправяш волана се получава една гадна контра.Омръзна ми от тези проблемни хид.рейки и мисля да опитам другата система.Колкото по-просто устроена,по добре,хем ще направя малко мускули.
TishO пиши ми на лични какво ти е останало от рейката и ламарините от червеното купе и да направим сделката.
Comment
-
Не си прецаквай колата, а еди в "Хубата Силс" и си вземи една семеринга за рейката. Мисля , че беше 35х25 х8.
Тя е за високо налягане. Като имкажеш -те знаят.
Другия вариянт е стругар да ти направи метална втулка, която да има вътрешен и външен оринг пръстен. Аз слагах 3 милиметрови, но външния става и с 2мм.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment